Sitemap | EndNote
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
New User
Posts: 1
Registered: 3 weeks ago
0 Kudos

EndNote X9 not working properly anymore

Hi,

 

I use EndNote X9. Yesterday EndNote was working properly and fine. At the end of the day something changed and I was not able to insert the correct citations. I got, for example: {Morley, 2020 #147} Instead of (Morley, 2020) and linked to and mentioned in the reference list.

 

There does not seem to be a link to the reference list anymore. Does anyone knows how to change this?

 

Contributor
Posts: 32
Registered: ‎05-08-2008
3 Kudos

Re: EndNote X9 not working properly anymore

Could it be that "Instant Formatting" is turned off?
In that case, you will be able to get the formatting back by using the "Update Citations and Bibliography" function.
You can also read more about instant formatting on Clarivate's knowledge base:
https://support.clarivate.com/Endnote/s/article/EndNote-Instant-Formatting-settings-in-Word?language...

New User
Posts: 2
Registered: Friday
0 Kudos

Re: EndNote X9 not working properly anymore

This is probably unhelpful because I've been having a plethora of problems with X9 the past few weeks and support keeps wanting to set up a remote session. How about you fix your software and stay out of my computer?

But, I had this problem and I was able to fix it by: checking my instant formatting, checking my output style and checking my reference type (some reference types aren't supported by my output (APA 7)). 

Hopefully it's working again for you though.