KILANG OEM

Kami menggeluarkan produk kosmetik sendiri dan jenama kosmetik sendiri. Kami juga mempunyai produk kosmetik oem dan produk kecantikan oem.
Formulasi Siap Sedia
Usahawan baru digalakan memilih formulasi-formulasi yang sedia ada. Ini akan mempercepatkan seluruh proses dan mengurangkan kos pelaburan. kami menyediakan lebih daripada 2000 formulasi OEM dari produk kosmetik dan penjagaan wajah, seperti BB cream, CC cream, day cream, night cream, toner, essence, serum, sampai produk penjagaan kulit seperti lotion, produk spa, massage oil, dan lain-lain lagi.
Formulasi Sendiri
Selain daripada formulasi yang sedia ada, kilang kosmetik OEM kami juga ada pakar-pakar penyelidikan sedia untuk bina formulasi dengan permintaan pelanggan. Pelanggan boleh mengikut kehendak pasaran sendiri dan keluarkan produk eksklusif sendiri. Kami tidak akan berkongsi formulasi eksklusif anda dengan pelanggan lain. Jangan bimbang, perkhidmatan yang kami tawarkan adalah percuma!
Tidak tahu bagaimana untuk memulakan jenama anda sendiri? Jangan bimbang, kami di KILANGOEM bersedia untuk membantu anda. Berikut adalah carta alir proses OEM secara terperinci